Prima pagina Lista strazi Bucuresti Harta pe site-ul tau Inscrie-ti firma pe harta Bucuresti Contul meu Contact
Obiective inscrise(61416)
Imobiliare - Proiecte Rezidentiale
Ansamblu Militari-Rosu [harta]
Conceptul acestor imobile este simplitate si curatenie, fiind astfel gandit incat sa creeze un climat sanatos si relaxant, confortabil, practic si aproape de verdeata in care sa te refugiezi de stresul cotidian.
, Nr. 0
Ansamblu Otopeni [harta]
Proiect rezidential format din 8 imobile, din care: 5 blocuri cu regim de inaltime S+P+3E+4 retras si 3 blocuri cu regim de inaltime P+4E+5 retras.
, Nr. 0
Aparatorii patriei Residence [harta]
Blocul va fi construit pe un teren cu suprafata de 975mp, regim de inaltime S+P+5E+6 terasa, desi exista posibilitatea sa se ajunga la un regim de inaltime mai mare.
drumul jilavei, Nr.
Tel: 0
Email: 0
Web: 0
Aria Baneasa ZOO [harta]
Ansamblul de locuinte situat in imediata vecinatate a importantului proiect Baneasa Rezidential si este amplasat pe un teren in suprafata de 5.000 mp si este structurat pe 2 subsoluri, parter si 9 etaje.
strada baneasa, Nr.
Tel: 0
Email: 0
Web: 0
Asmita Gardens [harta]
Asmita Group activeaza in domeniul constructiei de apartamente de calitate pentru clasa de mijloc.
splaiul unirii, Nr. 168
Tel: 0
Email: 0
Web: 0
Atlantis Residences [harta]
Atlantis residences este conceput ca un ansamblu rezidential care sa va ofere apartamente de clasa si facilitati deosebite. Proiectul este dispus pe un teren cu o suprafata de 6442.83 mp si cuprinde 134 de apartamente.
soseaua dobroesti, Nr. 7
Tel: 0
Email: 0
Web: 0
Aurora [harta]
Situat in Otopeni, in apropierea padurii Tancabesti, Complexul Aurora este format din 14 imobile si ofera un total de 140 de apartamente, in cladiri cu un regim de inaltime P+3+M, P+2+M si D+P+2+M.
strada buzesti, Nr. 50-52
Tel: 4021 310.03.99
Email: office@mediacity.ro
Web: www.mediacity.ro
Baneasa Sisesti Residence [harta]
Imobil nou D+P+5 cu partamente cu 2,3 si 4 camere. Suprafete cuprinse intre 70 si 185 mp. Plata in transe pe durata executiei.
intrarea sisesti, Nr.
Tel: 0
Email: 0
Web: 0
Belleview [harta]
Belleview este un proiect rezidential cu apartamente de vacanta situate in mijlocul naturii si create special pentru familii cu copii.
, Nr. 0
Bellum Residence [harta]
Apartamentele vor fi finisate "la gri" incluzand: instalatii electrice, sanitare, usi, tamplarie pvc 5 camere nuanta wenge, aer conditionat, precablare tv, internet, telefon, etc, centrale termice individuale, calorifere.
strada opanez, Nr. 7
Tel: +40-742.79.74.51 / +40-31.419.18.77
Email: estbuilding@imobiliare.ro
Web: www.imobiliare.ro/estbuilding
Bloc nou Otopeni [harta]
Orasul Otopeni ofera o integrare perfecta a vietii citadine intr-un peisaj in care spatiile verzi, padurea, raurile si lacurile pline de mister sunt personajele principale.
, Nr. 0
Tel: 0
Email: 0
Web: 0
Blocuri Otopeni [harta]
Acest ansamblu rezidential implica sase cladiri prietenoase, cu finisaje moderne, formate din parter, 3 etaje si pod.
, Nr. 0
Bonaire [harta]
Implementand standardele si experienta companiei Martinsa-Fadesa, Bonaire este un oras european unde marea varietate a serviciilor, infrastructura si zona rezidentiala au fost concepute cu scopul de a oferi un nou stil de viata practic, comod si de calita
, Nr. 0
Brancoveanu 2 Residence [harta]
Avand toate avantajele unui viitor camin, proiectul Brancoveanu 2 Rezidence se doreste a fi un loc special, ferit de zgomotul orasului, dar totusi la cateva minute de inima acestuia.
bulevardul brancoveanu constantin, Nr.
Tel: 0
Email: 0
Web: 0
Camil Ressu Residence [harta]
Proiectul cuprinde 14 apartamentele cu suprafete generoase si finisaje de calitate superioara, la parter fiind amenajata o pizzerie iar la utimul etaj doua apartamente cu terasa individuala de 30 mp.
strada ilioara, Nr.
Tel: 0
Email: 0
Web: 0
Casa Din Vis [harta]
Casa din Vis pune la dispozitie trei seturi de vile: Individuale (13 tipuri de vile), Complementare (2 tipuri de vile) si Insiruite (Vila Ana).
, Nr. 0
Centennial Residence [harta]
Constructia are urmatoarele caracteristici: - un sistem de radier pe grinzi cu micsorare treptata pentru impermeabilitate conceput si verificat de inginerii romani.
strada tunari, Nr.
Tel: 0
Email: 0
Web: 0
CityLights Pipera [harta]
Citylights Pipera va aduce toate avantajele securitatii unei zone rezidentiale, fiind locatia ideala pentru familii cu copii mici, care se pot juca fara griji in incinta complexului.
soseaua pipera, Nr.
Tel: 0
Email: 0
Web: 0
Colors Titan [harta]
E spatiul in care iti petreci marea majoritate a timpului si ar trebui sa fie locul in care abia astepti sa ajungi. Apartamentele Colors sunt astfel de locuinte - colorate si pline de viata, moderne si spatioase.
strada polona, Nr. 43
Tel: 0
Email: 0
Web: 0
Complex Baneasa [harta]
Complex rezidential in Nordul Bucurestiului, in zona Baneasa, alcatuit din apartamente de 2, 3 camere si garsoniere in imobile tip vila cu regim de inaltime de P+2 si P+3 etaje si vile individuale si insiruite P+1 si P+1+M cu 4; 5 sau 6 camere.
, Nr. 0
Tel: 0
Email: 0
Web: 0
Confort City [harta]
In Confort City vei fi ancorat intr-o realitate in care vei simti pe de o parte pulsul orasului iar pe de alta parte caldura unui spatiu intim conceput sa satisfaca dorintele tale.
soseaua vitan barzesti, Nr. 7D
Tel: 031.106.11.22/031.106.11.23
Email: office@domusstil.ro.
Web: www.domusstil.ro
Cosmopolis [harta]
Cosmopolis este in momentul de fata cel mai mare proiect rezidential in derulare in Bucuresti. In afara de cele peste 4000 de apartamente si vile ce vor fi construite pe parcusrsul a mai multor faze.
, Nr. 0
Tel: 0
Email: 0
Web: 0
Dana Nord [harta]
Fiecare apartament are cel putin o terasa. Opt apartamente dispun de cate o adevarata gradina suspendata, desfasurata si amenajata pe intreaga deschidere a fiecarui dintre aceste apartamente.
bulevardul bucurestii noi, Nr.
Tel: 0
Email: 0
Web: 0
Delea Veche [harta]
Proiectul oferă o gamă diversificată de locuinţe, care variază n funcţie de suprafaţă şi număr de camere. Vor exista apartamente cu 2 camere, 3 camere şi duplex.
, Nr. 0
Tel: 0
Email: 0
Web: 0
Diamond Park [harta]
Distanta mica fata de Piata Unirii si Piata Constitutiei, completata de apropierea fata de unele dintre cele mai frumoase parcuri bucurestene, Tineretului si Carol.
calea serban voda, Nr.
Tel: 0
Email: 0
Web: 0
Domenii Park Village [harta]
Domenii Park Village este un complex exclusivist situat in Nordul Bucurestiului, intr-o zona verde si linistita/ Parcul Copilului, la doi pasi de renumita zona rezidentiala Domenii.
strada copilului, Nr. 6-12
Tel: 0
Email: 0
Web: 0
Downtown Residence [harta]
Apartamentul este situat in una din zonele ultracentrale ale Bucurestiului, la numai cateva minute de Piata Romana, intr-un imobil ce ofera 31 de apartamente de lux.
piata romana, Nr.
Tel: 0
Email: 0
Web: 0
Drumul Taberei Rezidential [harta]
Asa poate fi caracterizat pe scurt noul cartier ce cuprinde 2700 de unitati locative ce sunt amplasate pe o suprafata totala de 160.000 de mp in sectorul 6, mai exact in Prelungirea Ghencea.
prelungirea ghencea, Nr. 285
Tel: +4021-318.52.53/+4021-805.52.52
Email: 0
Web: 0
e-Apartament! [harta]
Un imobil P+2E+3 retras cu apartamente de doua camere destinate clasei medii. Imobilul este situat pe un teren de 660 mp cu acces la strada pe ambele laturi. Cladirea va avea dimensiunile 20,35 x 16,45 m.
strada alexandrina, Nr.
Tel: 0
Email: 0
Web: 0
Emerald Residences [harta]
Majoritatea apartamentelor au vedere directa catre gradina si catre Lacul Tei. Elemente comune ale aparatamentelor: 1. Pardoseala intrarilor la parter va fi parcata cu gresie de calitate superioara.
bulevardul lacul tei, Nr.
Tel: 0
Email: 0
Web: 0
EvoCasa Swiss Cottage [harta]
EVOCASA SWISS COTTAGE, noul proiect lansat de Adama, reprezinta mai mult decat doua cladiri cochete, cu arhitectura de inspiratie elvetiana, reprezinta un concept, un stil de viata. Oricui ii place sa traiasca mai bine, mai confortabil.
strada mizil, Nr. 9
Tel: 0
Email: 0
Web: 0
Family Villa [harta]
Family Villa - Prelungirea Ghencea este un imobil situat pe un teren cu suprafata de 618 mp si cuprinde un numar de 8 apartamente (trei cu 2 camere, patru cu 3 camere, plus un apartament cu 5 camere).
drumul cooperativei, Nr. 75I
Tel: 0
Email: 0
Web: 0
Golden Residence [harta]
Golden Residence este un ansamblu rezidential format din 11 cladiri P+2E+M, fiecare din acestea avand 14 apartamente (maximum 4 apartamente pe nivel) si fiind dotate cu lift. Suprafata intregului proiect este de peste 12.000 mp.
strada steaua rosie, Nr.
Tel: 0
Email: 0
Web: 0
Grean Leaf [harta]
Ansamblul de apartamente de lux Green Life va include 6 apartamente intr-un imobil cu regim de inaltime subsol, demisol, parter, etaj si mansarda. Trei dintre apartamente vor fi tip duplex, cu cate 5 camere.
aleea snagov, Nr.
Tel: 0
Email: 0
Web: 0
Green Lake [harta]
Proiectul Green Lake, dezvoltat pe o suprafata de 104.622 mp in nordul Bucurestiului, chiar pe malul lacului Grivita, este cu complex rezidential ce transforma fiecare zi in vacanta.
strada muntenescu i, av, Nr. 1-3
Tel: 0
Email: 0
Web: 0
GreenCity Residence [harta]
ESOP promoveaza in co-exclusivitate un nou proiect rezidential in zona 1 Decembrie, Green City Residence. Zona neglijata pana acum in favoarea zonei de nord, zona de sud a capitalei tinde sa fie din ce in ce mai apreciata.
splaiul independentei, Nr. 319
Tel: 0
Email: 0
Web: 0
Greenfield Residence [harta]
Acesta ofera toate facilitatile necesare pentru cele peste 3500 de familii care vor locui aici, astfel ca va cuprinde apartamente si vile, o importanta zona dedicata sectorului business si o zona comerciala care cuprinde scoli, gradinite.
soseaua pipera, Nr. 4C
Tel: 0
Email: 0
Web: 0
Grivita Lake [harta]
Proiectul Grivita Lake cuprinde trei corpuri de cladire (A, B si C), construite pe un teren de 2.000 mp, avand o suprafata desfasurata de 1.800 mp (fara terase), structurate pe 4 nivele: subsol, parter, etaj 1si2, mansarda.
bulevardul bucurestii noi, Nr.
Tel: 0
Email: 0
Web: 0
Gura Siriului Residence [harta]
Proiectul dezvaluie o cladire cu 5 etaje (P+4) cu apartamente avand suprafete nete cuprinse intre 65 si 100 de metri patrati.
bulevardul pallady theodor, Nr.
Tel: 0
Email: 0
Web: 0
Herastrau Vigoresidence [harta]
Herastrau Vigoresidence este un complex amplasat in zona de Nord a Bucurestiului, in apropierea parcului Herastrau si a celor mai importante zone de afaceri si comerciale. Herastrau Vigoresidence are un regim de inaltime 2S+P+4+5R.
, Nr. 0
Tel: 0
Email: 0
Web: 0
High Residence [harta]
Aproape de gradinita sau de scoala copilului tau, de birou, de centrul orasului si de marile centre comerciale, acesta pune accent pe timpul petrecut in compania familiei si a prietenilor.
, Nr. 0
Tel: 0
Email: 0
Web: 0
Hotel/Birouri S+P+8-9E [harta]
Hotel/Birouri S+P+8-9E P.U.Z. aprobat 2008, POT max 50%; CUT max 3,9; H max 35,5m. Suprafaţă teren 2.600 mp Dimensiuni teren : 56ml X 45ml ( 56m deschidere )
aleea teisani, Nr. 202
Tel: 0
Email: 0
Web: 0
Ideea Residence [harta]
Ideea Residence este un complex rezidential intim si cochet, amplasat in partea de Nord a Bucurestiului, in zona 1 Mai, una din cele mai selecte zone ale capitalei, in imediata vecinatate a parcului Sf. Maria.
soseaua dobroesti, Nr. 47
Tel: 0
Email: 0
Web: 0
Imobil Calarasilor [harta]
Imobil situat intr-o zona linistita, la 10 minute de metroul Piata Muncii, Univeritatea Hyperion, cu acces usor spre Bulevardul Unirii, Piata Alba Iulia si Piata Corneliu Coposu.
calea calarasi, Nr.
Tel: 0
Email: 0
Web: 0
Imobil Colentina [harta]
Ansamblul de apartamente este situat in zona Colentina, in apropierea Parcului Ghica Tei. Aici se va ridica un bloc de 16 etaje, cu o arhitectura spectaculoasa atat la exterior, cat si la interior.
, Nr. 0
Imobil Colentina Fundeni [harta]
Constructie D+P+3/4R compusa din 14 apartamente de 2 si 3 camere si doua apartamente tip penthouse. Imobilul se situeaza in apropierea Hipermarket-ului Carrefour Colentina, Parcurile Plumbuita si Fundeni.
soseaua fundeni, Nr.
Tel: 0
Email: 0
Web: 0
Infinity Residence [harta]
Ansamblul rezidential va avea cladiri cu un regim de inaltime tip 2S+P+15E retras, un numar de aproximativ 2.300 de apartamente, spatii de joaca pentru copii si parcuri interioare. In prima faza se vor construi 2 cladiri, ce vor fi finalizate in 2010.
bulevardul timisoara, Nr. 103D
Tel: 0
Email: 0
Web: 0
Insieme Residenziale [harta]
Proiectul Insieme Residenziale se realizeaza pe un teren de 4910 mp si cuprinde doua blocuri identice amplasate in oglinda si un bloc central. Blocurile identice sunt structurate pe P+4+5 retras.
strada madgearu virgil, Nr. 2-6
Tel: 0
Email: 0
Web: 0
La Cittadella [harta]
Proiectul se desfasoara pe o suprafata de teren de peste 7.500 mp, in zona rezidentiala Rosu si se constituie din 14 cladiri tipologic diferite. Conceptia proiectului care se prefigureaza ca un nou nucleu urban a fost realizata in intregime in Italia.
calea plevnei, Nr. 141B
Tel: 311.76.76
Email: office@trendimobiliar.ro
Web: www.trendimobiliar.ro
Lac de nuferi [harta]
Ansamblul Lac de nuferi iti oferta o locuinta, in mijlocul naturii, pe malul unui lac de nuferi, la doi pasi de padure si, totodata, la numai 15 minute de birou.
calea grivitei, Nr. 371
Tel: 0731.088.089
Email: office@lacdenuferi.ro
Web: 0
Laguna Residence [harta]
aguna Residence este un complex rezidential care se intinde pe o suprafata de 53.500 de metri patrati cu o deschidere de 430m la malul Lacului Tei. Complexul este compus din 8 cladiri P+3, 8 cladiri P+4-P+6 si 2 cladiri P+7.
strada vacarescu barbu, Nr. 164
Tel: 0
Email: 0
Web: 0
Lake Towers Residences [harta]
Incepand cu luna mai 2008, esti asteptat sa iti alegi viitoarea locuinta. Fiecare din cele 3 noi cladiri iti ofera cate 105 apartamente (garsoniere, 2 camere, 3 camere si duplexuri cu 4 camere).
calea crangasi, Nr.
Tel: 031-425.27.55/031-425.27.56
Email: 0
Web: 0
Liziera Residences [harta]
In prima jumatate a anului 2008 vor fi construite 4 blocuri: Stejar, Paltin, Arin si Frasin. Cele 4 blocuri contin un numar total de 176 de apartamente.
, Nr. 0
Tel: 0
Email: 0
Web: 0
Mackenzie Residence [harta]
Apartamentele de la parterul Mackenzie Residence ofera gradina proprie indiferent de numarul camerelor din care este compus. La etajele 1,2, 3 si 4 ale imobilului Mackenzie Residence sunt situate 16 apartamente de 2, 3 si 4 camere.
strada danielopolu daniel, Nr. 2
Tel: 0
Email: 0
Web: 0
Mayer Residence [harta]
Proiectul cuprinde doua blocuri - Ds+P+4E+M. Cele 2 imobile de locuinte vor oferi un numar de 64 de apartamente constand in: 4 garsoniere, 28 apartamente cu 2 camere, 28 apartamente cu 3 camere si 4 apartamente tip Duplex.
strada odei, Nr. 18
Tel: 021-686.22.90
Email: office@mayerresidence.ro
Web: 0
Mayfair Residence [harta]
- zone de locuit spatioase in plan deschis - planuri de culori neutre cu feature walls - balcoane spatioase sau curti pavate complet - alimentare cu gaze, apa si cu electricitate la balcoanele principale
, Nr. 0
Tel: 0
Email: 0
Web: 0
Mediteraneo [harta]
Mediteraneo este un ansamblu rezidential care cuprinde doua imobile S+P+7E cu 70 de locuinte de lux cu 3 si 4 camere finisate la cheie.
soseaua pipera, Nr.
Tel: 0
Email: 0
Web: 0
Metropolis Residence [harta]
Am transformat noua ta locuinţă ntr-un adevărat cămin. Folosind cele mai moderne dotări n materie de finisaje ţi vom asigura confortul de care ai nevoie.
strada telega, Nr.
Tel: 0
Email: 0
Web: 0
Monte Carlo Palace [harta]
Complexul MONTE CARLO PALACE este situat in nordul Bucurestiului, intr-o zona plina de verdeata, in vecinatatea hotelurilor Crowne Plaza, Casei Presei Libere si a parcului Herastrau. Pozitia ofera un acces facil si o panorama asupra orasului.
strada disescu constantin, Nr. 33A
Tel: 0 31 405 6438
Email: office@marvelpromotion.com
Web: www.marvelpromotion.com
MyDream Residence [harta]
MyDream Residence este un ansamblu de trei cladiri cu o arhitectura moderna desfasurate pe un teren de 10.000 mp. Proiectul rezidential promite un standard standard de viata remarcabil, datorita amplasamentului deosebit.
soseaua pipera, Nr.
Tel: 0
Email: 0
Web: 0
Natura Residence [harta]
Natura Residence se dezvolta pe un teren cu o suprafata de 20.000 mp din Baneasa, in apreciata zona Iancu Nicolae, si va avea in componenta opt cladiri cu un total de 186 de apartamente.
, Nr. 0
Tel: 0
Email: 0
Web: 0
Nerva Traian [harta]
Proiectul este ideal pentru familiile tinere, cu un stil de viata activ, care isi doresc o locuinta pe care sa o transforme intr-un spatiu prietenos in care se pot odihni si reculege dupa o zi solicitanta de serviciu.
strada nerva traian, Nr.
Tel: 0
Email: 0
Web: 0
NewTown Residence [harta]
In fiecare dintre cele doua etape de constructie, vor fi gata cate cinci module, doua 2S + P + 5 (2 nivele parcare subterana + parter + 5 etaje) si alte trei 2S + P + 12 (2 nivele parcare subterana + parter+ 12 etaje).
strada berthelot henri mathias, g-ral, Nr. 45
Tel: 0
Email: 0
Web: 0
Nord Lux Residence [harta]
Imobil nou format din 19 apartamente de 1,2 si 3 camere amplasat intr-o zona linistita in mijlocul unui cartier de vile.Strada unde este amplasat imobilul este situata la o distanta de 600m de intersectia Bd Bucurestii Noi cu Calea Grivitei.
strada amintirii, Nr. 50
Tel: 0
Email: 0
Web: 0
North Lane Residence [harta]
North Lane Residence este un ansamblu format din doua cladiri cu regim de inaltime 2S+Parter+6 etaje.
, Nr. 0
Northpoint Residence [harta]
Northpoint Residence este proiectul care a marcat doua premiere in Corbeanca : * a fost primul proiect din zona care a oferit si apartamente * a fost primul proiect din zona complet terminat - inaugurarea complexului facandu-se la sfarsitul lu
, Nr. 0
Obor Residence [harta]
Finisat complet, imobilul dispune de o arhitectura destul de unica pana acum in Bucuresti. Avand o amprenta toatala de 220 mp.
aleea avrig, Nr.
Tel: 0
Email: 0
Web: 0
Odyssea Residential [harta]
Proiectul va cuprinde sase blocuri cu cinci etaje, insumand 156 de apartamente care vizeaza segmentul medium-high de consumatori. Apartamentele disponibile sunt de 2 camere cu suprafete cuprinse intre 81mp - 94mp.
strada madgearu virgil, Nr. 2-6
Tel: 0
Email: 0
Web: 0
Orhideea Gardens [harta]
Ansamblul rezidential Orhideea Gardens cuprinde 5 blocuri (S+D+P+11+12 retras), in total 400 de apartamente. Etajele 11 si 12 cuprind apartamente panoramice. Parterul blocurilor este destinat spatiilor de inchiriat pentru birouri.
calea plevnei, Nr. 141B
Tel: 0
Email: 0
Web: 0
Ozana Complex [harta]
Constructia se realizeaza pe 5 nivele: Ds+P+2E+M, demisolul fiind destinat locurilor de parcare, parterul cuprinde patru apartamente cu 2 camere, iar celelalte nivele beneficiind de apartamente cu 1, 2 si 3 camere.
strada trapezului, Nr.
Tel: 0
Email: 0
Web: 0
Palatul Parlamentului Residence [harta]
Fundatia cladirii este alcatuita din radiere si stalpi continue de beton armat. Peretii subsolului sunt din beton armat de 40 cm.
, Nr. 0
Pallady Residence [harta]
Ansamblul Pallady Residence este alcatuit din 2 blocuri: primul S+P+4E+5 retras alcatuit din 2 tronsoane, cel de-al doilea S+P+5E + 6 retras. Ansamblul este deservit de trei ascensoare de 6 persoane care opereaza din parcarea subterana.
bulevardul pallady theodor, Nr.
Tel: 0
Email: 0
Web: http://gigantconstruct.ro/PALLADY/
Parcul Privighetorilor [harta]
Ansamblul Rezidential Parcul Privighetorilor este localizat langa Padurea Baneasa, pe Aleea Privighetorilor nr 85-85A, in apropierea de soseaua Bucuresti Ploiesti si a Academiei de Politie, in zona cu cea mai dinamica dezvoltare din Romania.
, Nr. 0
Tel: 0
Email: 0
Web: 0
Perla Nord [harta]
* locatie este la 5 minute de intersectia Soseaua Pipera cu Soseaua Petricani; * acces bun, 5 minute de mers pe jos pana la zona de business Pipera; * spatii verzi, proximitate lac, liniste; * apartamente dimensiuni medii, luminozitate;
soseaua pipera, Nr.
Tel: 0
Email: 0
Web: 0
Perla Residence [harta]
Crown Constructions construieste o perla pentru tine! Un complex rezidential care iese din tiparele dezvoltarilor rezidentiale de pana acum. O combinatie de stil, arhitectura moderna, facilitati deosebite si liniste intr-un ambient select.
soseaua pipera, Nr. 174
Tel: +40 21 267 40 88
Email: 0
Web: 0
Pipera Tunari [harta]
Bloc tip vilă - regim de nălţime P+2E+ M, avnd două apartamente pe nivel. 2. Suprafaţa construită desfaşurată a clădirii este de aproximativ 1460 m2.
soseaua pipera, Nr.
Tel: 0
Email: 0
Web: 0
Planorama [harta]
Apartamentele Planorama sunt predate la cheie, insa nu este mobilat. Camera dedicata pentru distribuirea corespondentei Camere utilitare localizate in subsol Centru comercial Club privat cu sala de sport si piscina acoperita.
, Nr. 0
Tel: 021-240-9506/ 021-240-9512
Email: 0
Web: 0
Primavara [harta]
Ansamblul Primavara propune locuinte extrem de atent construitae, solide si functionale. Cateva din elementee ce le caracterizeaza sunt prezentate in continuare: Imobile edificate conform ultimelor reglementari in constructii.
, Nr. 0
Tel: 0
Email: 0
Web: 0
Proiect Ghencea [harta]
Preturi promotionale pana la sfarsitul lui octombrie 2008. preturile sunt pentru varianta stnadard de plata; in cazul unui avans mai mare, se acorda un discount mai mare.
, Nr. 0
Tel: +4072-326.61.97
Email: 0
Web: www.esop.ro
Quadra Place [harta]
Proiectul este o investitie de 32 milioane euro, dezvoltata pe o suprafata de 15.447 mp, care cuprinde 11 tronsoane de blocuri cu 343 de apartamente, ce urmeaza a se finaliza in octombrie 2007. Mai sunt disponibile doar apartamente de tip penthouse.
bulevardul maniu iuliu, Nr.
Tel: 0
Email: 0
Web: 0
Rasarit de Soare [harta]
Ce faci cand developerii construiesc "pentru clasa medie" si tu nu iti permiti apartamentele lor? Dar daca ai terminat facultatea, te-ai angajat de ceva timp si vrei casa ta?
strada rebreanu liviu, Nr. 46-58
Tel: 0213453434
Email: sales@eurisko.ro
Web: 0
Residenz [harta]
Cele 480 de apartamente cu unul, doua si trei dormitoare sunt disponibile in 11 variante, in functie de suprafata, incepand cu 66 mp pana la 193 mp - varianta de apartament exclusivist de tip penthouse - cu preturi pornind de la cca. 85 000 de euro.
strada banat, Nr. 14
Tel: 0
Email: 0
Web: 0
Rezidential 1 Mai [harta]
Apartamentele sunt intabulate, se pot achizitiona prin credit ipotecar Complex rezidential, termen de finalizare Q4 2008, 2 cladiri, 179 apartamente, 105 locuri de parcare, garsoniere, 2, 3, 4 camere.
strada 1 mai, Nr.
Tel: 0
Email: 0
Web: 0
Rezidential Herastrau [harta]
Un concept aparte de lux - camere foarte generoase si finisaje de top, S+D+P+2+3R, cu termen de finalizare Q2 2008, 20 de apartamente si duplexuri cu 2, 3 si 4 camere, parcare subterana si exterioara.
, Nr. 0
Tel: 0
Email: 0
Web: 0
Rezidential Nuferilor [harta]
Complexul Nuferilor este format din opt tronsoane P+4 si are 110 apartamente de 2, 3 si 4 camere cu suprafete cuprinse intre 88 - 272mp.
piata presei libere, Nr.
Tel: 0
Email: 0
Web: 0
Rovere Exclusive [harta]
Cladirile au o inaltime de 13 m si o suprafata totala construita de 12.793 mp, ce include si parcarea subterana. Ambele cladiri cuprind 48 de apartamente cu spatii largi si terase generoase.
, Nr. 42-44
Tel: 0213611060
Email: 0
Web: 0
Sebastian parc Residence [harta]
Imobil cu doar 10 apartamente, curte interioara, parcare subterana, situat la doar 3 min de parcul Sebastian. Fiecare apartament va fi finisat cu gresie, faianta, usi interioare din lemn,usa exterioara tip Maco.
strada sebastian mihail, Nr.
Tel: 0
Email: 0
Web: 0
Sigma Residence [harta]
Noul ansamblu Sigma Residence and Gardens va fi amplasat pe o suprafata de 33.000 mp si va fi situat in partea de nord-vest a capitalei. Ansamblul va fi constituit din spatii rezidentiale si spatii comerciale.
strada oituz, Nr.
Tel: 0
Email: 0
Web: 0
South Residence [harta]
Constructiile sunt de tip vile individuale, vile cuplate si vile insiruite, realizate pe structura mixta din beton si zidarie la parter si structura de lemn la etaj.
, Nr. 0
Stella Residence [harta]
Stella Residence este o cladire cu 10 etaje si ofera 76 de apartamente, cu suprafete cuprinse intre 60 si 130 de mp, apartamente cu 1,2,3 si 4 camere.
bulevardul sincai gheorghe, Nr. 1-1A
Tel: 0
Email: 0
Web: 0
Strauss Residence [harta]
Strauss Residence P+4+M , este un imobil compus din 5 apartamente exclusiviste care va ofera spatii generoase cu suprafete cuprinse intre 137-254 mp.
strada strauss johann, Nr. 2A
Tel: 0
Email: 0
Web: 0
Ten Blocks [harta]
Locatia proiectului rezidential TEN BLOCKS ( Militari, bd Iuliu Maniu 107-109) a fost selectata cu atentie, de aceea in apropiere poti gasi numeroase mijloace de transport in comun ( metrou Pacii, autobuze, troleibuze, microbuze), scoli generale, licee.
strada preciziei, Nr. 6
Tel: 0
Email: 0
Web: 0
Terra Residence [harta]
Terra Vision face parte din grupul de firme Terra, care desfasoara activitati in domeniile media, turism si imobiliare.
calea mosilor, Nr. 274
Tel: 0
Email: 0
Web: 0
Tineretului Residence2 [harta]
* Garsoniere cu suprafete de aproximativ 42 m; * Apartamente cu 2 camere cu suprafete intre 60 m si 87 m; * Apartamente cu 3 camere cu suprafete intre 87 m si 117 m.
, Nr. 0
Titan Residence [harta]
Ansamblul cuprinde doua blocuri de cate 14 etaje, cu 224 apartamente de 1, 2 si 3 camere. Pe langa apartamentele spatioase si moderne, ansamblul ofera locuri de parcare supraterane si subterane, un parc si zone de recreere in centrul complexului.
intrarea titan, Nr.
Tel: 0
Email: 0
Web: 0
Topaz Green [harta]
Conceptul TOPAZ GREEN Residence se adreseaza celor care doresc sa se retraga din aglomeratia urbana si sa respire aerul curat specific zonelor rezidentiale, unde traficul auto si densitatea populatiei sunt reduse.
calea plevnei, Nr. 141B
Tel: 0
Email: 0
Web: 0
Upground [harta]
Upground este fara indoiala unul dintre cele mai mari proiecte rezidentiale de inalta clasa din interiorul Capitalei. Deja remarcabil prin amploarea proiectului (doua imobile cu cate 4 scari avand in total cu 600 de apartamente.
strada vacarescu barbu, Nr.
Tel: 0
Email: 0
Web: 0
Victoria Residentiale [harta]
Imobilul este amplasat la cateva minute de Piata Victoriei si Gara de Nord. Cladirea are 4 etaje, cu ultimul etaj retras. Sunt disponibile 7 apartamente, din care 2 duplexuri si un penthouse la ultimul nivel.
strada tunari, Nr.
Tel: 0
Email: 0
Web: 0
Vitan Mall Residence [harta]
Din punct de vedere functional, imobilul se compune din doua nuclee de circulatie verticale, in jurul carora sunt dispuse 48 de unitati de locuit: 12 apartamente de 3 camere, 16 apartamente de 2 camere si 20 de garsoniere.
bulevardul dacia, Nr. 23
Tel: 0
Email: 0
Web: office@blocuri-noi.ro
Vivando Unirii, Bucuresti [harta]
Vivando Unirii este un proiect exclusiv rezidential situat chiar in centrul Bucurestiului, pe strada 11 Iunie, in imediata apropiere a parcului Carol, oferindu-ti un univers intim inconjurat de toata viata pe care o respira orasul.
strada 11 iunie, Nr. 42
Tel: +4021-336.40.72 / +40-730.177.250
Email: 0
Web: 0
Wellness Residence [harta]
Imobilul S+P+6 este structurat in doua zone: parterul este conceput pentru birouri, avand acces in cladire separat fata de accesul locatarilor, iar apartamentele se gasesc la etajele de mai sus.
piata victoriei, Nr.
Tel: 0
Email: 0
Web: 0
West Park Residential [harta]
West Park Residential reprezinta o zona rezidentiala de 130.000 mp, desfasurata pe o suprafata de 5 ha si formata din 19 cladiri cu un total de peste 1400 de apartamente.
, Nr. 0
Tel: 0
Email: 0
Web: 0

Legaturi sponsorizate

Sugestii si observatii

sdfdfdsss
Copyright 2008 © HartaBucuresti.ro. All Rights Reserved.   Made by DNL Web Design