Prima pagina Lista strazi Bucuresti Harta pe site-ul tau Inscrie-ti firma pe harta Bucuresti Contul meu Contact
Obiective inscrise(61360)

Termeni de utilizare, Declinare de raspundere

Important pentru inceput

Chiar citeste cineva toate aceste lucruri?

De regula, nu. Acest lucru se intampla in cele mai multe cazuri pentru ca utilizatorii considera ca "Termenii de utilizare" sunt scrisi folosindu-se un limbaj pe care doar un avocat il poate intelege.

Ei bine, noi cei de la SC DNL Web Design SRL, societatea responsabila de crearea si mentinerea www.hartabucuresti.ro(denumit in continuare SITE) ne-am gandit ca a venit timpul sa schimbam aceasta impresie. Noi chiar vrem sa parcurgeti acesti "Termeni si conditii". Mai mult, ne dorim chiar ca dumneavoastra sa fiti edificat complet asupra intelesului termenilor prezentati in continuare. Ce parere aveti despre acest lucru?

Prin urmare, am incercat sa cream un document care sa poata fi inteles de oricine. Din cand in cand, se poate sa utilizam termeni specifici jargonului juridic, insa acest lucru se datoareaza faptului ca avocatii nostri au insistat sa folosim acesti termeni. Daca acest limbaj va provoaca temeri, va nelinisteste si va indepareaza in a mai continua, sa stiti ca va intelegem. Speram totusi, sa continuati, daca acest lucru este posibil, pentru ca serviciile si informatiile oferite de site-ul nostru contin acele date menite sa va satisfaca necesitatile.

Suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre.

Inainte de a citi mai departe...

Acest website va este oferit prin munca echipei celor de la SC DNL Web Design SRL, o companie romaneasca. Daca folositi serviciile sau informatiile oferite de acest website, acest lucru va fi echivalent cu acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos. Acesti termeni si conditii se pot modifica din timp in timp.

Mai mult, ar trebui sa stiti de la inceput ca "fixarea" obiectivelor pe harta furnizata de noi nu este absolut exacta, avand in vedere eventualele imperfectiuni (minore, e drept), aparute in activitatea de desenare a hartii respective. De asemenea, un alt lucru asupra caruia ar trebui sa va atragem atentia ar fi acela ca, de multe ori, distantele dintre obiective sunt atat de mici, incat desenarea unei harti, la scara, nu poate sa fie posibila decat daca unele dintre obiective sunt putin decalate fata de pozitionarea lor reala.

Oricum, informatiile pe care le furnizam noi au caracter informativ si nu adevar absolut. Prin urmare, nu ne asumam obligatia de a furniza date si informatii absolut precise, data fiind, mai ales, specificitatea domeniului in care activam.

Cu acestea, ati parcurs deja prima "Conditie de utilizare". Nu a fost chiar asa de rau, nu?

1. Protectia proprietatii intelectuale
2. Utilizarea continutului "Site-ului"
3. Licente, plata abonamentelor si alte tranzactii
4. Suspendarea accesului
5. Modificari aduse site-ului
6. Inregistrare, parole si responsabilitati
7. Confidentialitate
8. Forumuri publice
9. Lipsa a garantiei si declinari de raspundere
10. Forta majora
11. Diverse
12. Lege aplicabile si jurisdictie


Termenii prezentului document dateaza de la 23 octombrie 2008.

1. Protectia proprietatii intelectuale
Continutul si designul site-ului, precum si orice alt material avand legatura cu site-ul trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. in orice alta modalitate (ca, spre exemplu: articole, design si orice alte materiale la care ne vom referi in continuare ca la"Continut site"), apartin site-ului si colaboratorilor sai - acolo unde acest lucru este specificat expres - (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele fara a detine o permisiune scrisa din partea site-ul.

2. Utilizarea continutului Site-ului
Puteti copia si printa continutul site-ului doar pentru folosinta dvs. personala, lipsita de intentie comerciala. Cu expectia celor spuse mai sus, continutul site-ului nu poate fi reprodus, modificat si exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatari.
Actiunile descrise mai jos nu sunt permise in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea site-ului:
a. reproducerea sau stocarea continutului, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei.
b. modificarea, publicarea, transmiterea, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea noastra.
c. indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al site-ului asupra continutului.
Orice utilizare a continutului site-ului in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document, este interzisa. Cererile de utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email: office@hartabucuresti.ro

3. Abonamente, plata abonamentelor, si alte tranzactii
Accesul la unele dintre serviciile de listare a unor obiective care intra in continutul site-ului poate sa fie permis doar dupa plata unui abonament.
Toate platile, incluzand prin aceasta taxele aplicabile acestor plati, trebuie realizate in avans, in Lei, conversiunea EURO in moneda romaneasca realizandu-se la data efectuarii platii. Site-ul va solicita de 2 ori confirmarea actiunilor care implica obligatii de plata din partea dvs.. Oricum, accesul la serviciile platite nu va fi permis decat dupa momentul la care se confirma transferul de bani in contul DNL Web Design SRL.
Prin urmare, site-ul nu va solicita niciodata abonatilor sai plata unor servicii deja prestate. Nu poate sa existe nici o situatie in care dumneavoastra sa folositi intai un serviciu si apoi sa fiti obligati la plata unor sume de bani, prin urmare, orice astfel de cerere din partea unor persoane care spun ca actioneaza in numele nostru nu are nici o legatura cu echipa site-ului, si va trebui tratata ca atare.
Site-ul poate fi folosit, de unii dintre partenerii sai de afaceri, drept baza pentru vanzarea sau promovarea unor produse si servicii. In aceasta situatie, contractul care va reglementa contractul dintre dvs. si furnizorul de produse si servicii respectiv se va incheia intre dvs. si respectivul furnizor de produse si servicii si nu intre dvs. si site.

4. Suspendarea accesului
Site-ul poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa inceteze accesul dvs. la continutul site-ului sau la o parte a acestui continut.
In cazul acesta, se vor aplica, acolo unde este cazul, prevederile punctului 3 al prezentului document.

5. Schimbari ale site-ului
Site-ul isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale continutului sau. De asemenea, site-ul isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut.

6. Inregistrare, parole si responsabilitati
Accesul dvs. la anumite servicii si informatii din cadrul site-ului este protejat de o parola. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola. Site-ul nu va va cere niciodata parola conturilor dvs in mesaje sau telefoane nesolicitate. Va sfatuim deci sa nu dezvaluiti aceasta parola persoanelor care va cer acest lucru. Mai mult, daca este posibil, trebuie sa va amintiti sa semnati log off / sign out din contul dvs. in Forumul, Chatul sau alte servicii online oferite de site, la sfarsitul fiecarei sesiune de utilizare a acestora. Va sfatuim de asemenea sa inchideti fereastra browserului in care ati lucrat la sfarsitul navigarii dvs. in site-urile sau serviciile furnizate de noi.
Aceste sfaturi sunt destinate sa inlature accesul persoanelor neautorizate la informatiile dvs. personale sau la corespondenta dvs. atunci cand lucrati intr-o retea de computere aflata intr-un loc public. (in cafenelele internet, spre exemplu).
Din pacate, nici o transmisie de date prin intemediul internetului nu poate fi garantata a fi 100% sigura. In consecinta, in ciuda eforturilor noastre de a va proteja informatia personala, site-ul nu poate asigura sau garanta securitatea informatiilor transmise de dvs. catre noi, catre si de la serviciile noastre online sau produsele noastre. Va avertizam asadar ca orice informatie trimisa catre noi se va face pe propriu dvs. risc.
Fiecare inregistrare se face pentru un singur utilizator. Este interzisa partajarea datelor de acces (username si parola) in contul site-ului, indiferent ca accesul se rezlizeaza de catre un utilizator sau un abonat al site-ul. Siteul nu permite accesul mai multor utilizatori sau accesul unei retele la continutul sau. In situatia in care se descopera accese de acest gen, site-ul isi rezerva dreptul de a anula sau a suspenda accesul dvs. la Continutul sau, fara posibilitatea returnarii sumelor de bani care au ramas nefolosite din abonamentul platit de dvs.

7. Acord de confidentialitate
Informatia pe care dvs. o furnizati despre dvs. catre site va fi folosita doar in concordanta cu termenii Acordului de Confidentialitate al site-ului.

8. Platformele de comunicatie puse la dispozitie de Site
Site-ul va poate pune la dispozitie forumuri de discutie, clienti de CHAT, clienti de Instant Messenger si alte platforme de comunicare intre dvs. si ceilalti utilizatori. IN ideea in care site-ul nu poate si nici nu este interesat de filtrarea mesajelor postate sau trimise de utilizatorii sai prin intermediul acestor platforme de comunicatie, ne rezervam dreptul (care poate fi exercitat la momentul ales de noi si fara o notificare prealabila), de a sterge, muta sau edita aceste mesaje sau de a restrictiona accesul unora dintre utilizatori la una dintre platformele sale de comunicatie.
Dvs. sunteti singurul responsabil pentru continutul mesajelor dvs. Pentru aceasta, trebuie sa stiti ca postarea sau transmiterea de mesaje prin intermediul platformelor de comunicatie puse la dispozitie de site este supusa urmatoarelor limitari:
- Nu puteti publica, transmite sau face referire la orice tip de mesaj care poate contine o forma unanim recunoscuta in societate ca fiind "publicitate" la diverse categorii de bunuri si servicii.
- Nu puteti publica, transmite sau face referire utilizatorilor sau membrilor site-ului nici un fel de mesaj comercial nesolicitat, indiferent ca aceasta trimitere se face sau nu prin intermediul sistemelor de comunicatie puse la dispozitie de site sau prin intermediul altor mijloace de comunicatie.
- Nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje care contin recomandari de a cumpara sau de a nu cumpara un anumit produs sau serviciu. De asemenea, nu puteti publica sau face referire in nici un fel la mesaje care contin informatii confidentiale, indiferent ca acestea sunt sau nu prevazute cu mentiunea "confidential" sau cu orice alta mentiune de acest gen, sau la mesaje care au rolul de a afecta pretul, imaginea sau valoarea de piata al unui produs sau serviciu.
- Nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje care contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, care incalca in oprice fel dreptul de autor sau alte drepturi pe care le are un tert.
- Nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje care contin virusi sau orice alte secvente de cod care se dovedesc a fi distructive sau care pot intrerupe, elimina sau limita functionalitatea site-ului sau a oricaror alte sisteme informatice (hardware sau software).
- Nu puteti colecta in nici un fel informatie indentificabila personal de la utilizatorii sau membrii site-ului.
- Nu puteti restrictiona sau elimina accesul unor alti utilizatori la platformele de comunicatie puse la dispozitie de site.
- Nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje a caror sursa este ascunsa.
Prin transmiterea mesajelor dvs. catre sau prin intermediul oricarui mijloc de comunicatie (chat, forum, email, mesaje private, liste de discutii, etc.), sunteti de acord ca dumneavoastra sunteti singurul responsabil si veti despagubi site-ul pentru price paguba, costuri sau limitari de profit care apar ca urmare a postarii, transmitereii sau referintei de de catre dvs. a unor mesaje al caror continut incalca prevederile limitarilor de la paragraful precedent.
Unii utilizatori pot intelege ca este mai simplu sa incalce regulile statuate in acest acord si drept urmare, unele dintre mesajele publicate pot prezenta o realitate inselatoare, incompleta, incorecta sau agresiv orientata spre alte categorii sociale. Ar trebui deci sa discerneti inainte de a folosi informatia cuprinsa in aceste mesaje pentru a face o investitie sau orice alta actiune care implica folosirea de fonduri sau resurse proprii sau alte unor terti. Imaginea prezentanta de mesajele publicate poate fi uneori diferita de realitate.
Prin publicarea unui mesaj al dvs. pe unul dintre Forumurile site-ului sau prin publicarea pe site, acolo unde acest lucru este posibil, a unui comentariu cu privire la unul dintre articolele publicate in site, sunteti de acord sa cedati site-ului dreptul nelimitat si neexclusiv de a reproduce, modifica, traduce, publica, distribui sau face public respectivul text sau o parte din acesta.

9. Atentie !
Desi in fiecare moment face eforturi in vederea asigurarii calitatii si corectitudinii articolelor publicate in site, site-ul nu poate garanta, expres sau implicit, in privinta continutului site-ului, a software-ului site-ului ori a produselor si serviciilor aparute sub egida sa. Site-ul nu isi asuma raspunderea, in nici o situatie, pentru nici o dauna, pricinuita direct sau indirect, pentru nici o lipsa de profit directa sau indirecta (incluzand, dara fara a se limita la aceasta enumerare: daune pentru pierderea profitului, intreruperea unor afaceri, sau alte daune pecuniare), suferite ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor si serviciilor furnizate de site, chiar daca site-ul va atentionase anterior ca folosirea acestor informatii fara un consultant de specialitate poate genera astfel de daune.
Site-ul nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor ori serviciilor furnizate de site. De asemenea, site-ul nu garanteaza faptul ca sistemele informatice sau programele folosite pentru afisarea sau transmiterea informatiei pe site sau in orice alta forma nu contin virusi ori alte secvente distructive de cod sau alte proprietati distructive.
Sunteti de acord sa exonerati de raspundere site-ul pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acoperiti cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre dvs. a clauzelor prezentului contract.

10. Forta Majora
Site-ul, afiliatii sau si in general, furnizorii de informatie catre site nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare in continutul furnizat de publicatiile noastre, rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa site-ului. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare al echipamentului tehnic de la site, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele site-ului, erorile de operare, greva, etc.

11. Diverse
Schimbarea termenilor prezentului acord. Site-ul este indreptatit, fara notificare si fara indeplinirea unor alte formalitati, sa schimbe termenii prezentului acord. Atunci cand acesti termeni se vor modifica insa, site-ul va va notifica prin intermediul emailului si prin publicarea in prima pagina a siteului, a comentariului schimbarilor intervenite.Accesul in site si folosirea serviciilor noastre dupa momentul notificarii sau al afisarii comentariilor privind schimbarile pe prima pagina a siteului implica faptul ca v-ati dat acordul asupra noilor termeni ai prezentului acord.
De asemenea, unele servicii oferite de site pot face obiectul unor termeni diferiti, care vor fi afisati in cazul fiecarui astfel de serviciu, la loc vizibil, putand fi accesati inainte de folosirea serviciului.
Publicitatea si continutul furnizat de alte parti. Parti ale continutului inclus in site pot sa fie furnizate de terte persoane cu care site-ul are incheiate contracte de furnizare de continut. De asemenea, in interiorul continutului site-ului pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane. Site-ul nu este responsabil in nici o masura asupra continutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, site-ul nu este responsabil asupra continutului paginilor la care se face trimitere din interiorul sau.
Notificari. Orice notificare catre site trebuie trimisa in scris, prin intermediul postei sau al faxului, la adresa mentionata in prezentul document.

12. Legea care guverneaza acordul
Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentul acord, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata instantelor romanesti.

          Va multumim.

Legaturi sponsorizate

Sugestii si observatii

sdfdfdsss
Copyright 2008 © HartaBucuresti.ro. All Rights Reserved.   Made by DNL Web Design